Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking

Wie we zijn

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het Cornerstone Business Park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev.

Met meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en de service-industrie met klanten zoals DPA, B-street, Dovre en Trenkwalder. Ook voor corporate- en overheidsorganisaties heeft Carerix specifieke oplossingen met klanten waaronder ANWB en JobpuntVlaanderen.

Het Partner eco systeem speelt een belangrijke rol, zowel op het vlak van productontwikkeling als op het vlak van de Carerix implementatie. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen.

 

Bezoekadres

Carerix
Cornerstone Business Park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam
Nederland

+31(0)85 743 04 50carerix.comhttps://www.linkedin.com/company/carerix
Werken bij Carerix?
Directie en administratie
Customer Success Team
New Business
Products