Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Eén integrale oplossing
voor vacatures en projecten

Carerix voor werkgevers

Vraag een demo aan

Overtuig uzelf en vraag een gratis demo aan bij u op locatie.

×

Carerix voor werkgevers is ontwikkeld op basis van de ruime ervaring en implementaties in de bureau markt.

Met deze kennis als basis is de corporate recruitment oplossing “Carerix voor Werkgevers” ontwikkeld om de professionele recruitment instrumenten ook voor corporate recruiters en hiring managers beschikbaar te maken. Hierbij zorgen we dat Carerix naadloos aansluit op uw bestaande HR processen:

  • Employer branding: vinden, boeien en binden
    Een krachtig werkgeversmerk zet talent in beweging. Sterke werkgeversmerken worden eerder gekozen, zijn aantrekkelijker om voor te werken en binden talent duurzamer…
  • Werken-bij websites
    Een goede werken-bij site zorgt ervoor dat de bezoeker (uw doelgroep) u helpt bij het motiveren om te reageren van latent of direct werkzoekenden…
  • On- en Offboarding
    Werken aan de Employer value Proposition (EVP) begint al in uw wervingscampagne, on- en offboarding is hier niet los van te zien…

 

Talent engagement

Overtuig uzelf en vraag een gratis Corporate demo aan bij u op locatie.

 

 

Hiring manager experience

Overtuig uzelf en vraag een gratis Corporate demo aan bij u op locatie.

 

 

 

Campus recruitment

Overtuig uzelf en vraag een gratis Corporate demo aan bij u op locatie.

Carerix Corporate modules

Carerix combineert innovatieve technologieën en netwerken van derden met het Carerix corporate recruitment platform. Daardoor ontstaan unieke mogelijkheden om u te onderscheiden op het gebied van User en Candidate experience.

Één oplossing waar u op kunt bouwen

Control Tower

Basis van het succes is één systeem waar uw organisatie op kan vertrouwen. Wij noemen dat de ‘Control Tower’. Een volledig webbased recruitmentsysteem waardoor uw applicatie altijd up-to-date is, op elk device (desktop, mobiel of tablet), waar u ook bent. Dankzij het open platform is Carerix volledig configureerbaar en aan te passen aan de markt/land waarin u actief bent.

Innovaties

Met Carerix hoeft u zich geen zorgen te maken om zaken zoals veiligheid, wetgeving, schaalbaarheid, internationalisatie, integraties en technologie.
Carerix werkt nauw samen met klanten, onderzoeksbureaus en industrie journalisten om de trends te duiden en deze om te zetten in ondersteunende functionaliteiten voor u.

On- en Offboarding

Een goede boardings- flow is essentieel om het engagement te verhogen. Denk hierbij aan het sturen van bloemen en kaartje voor het thuisfront of zaken zoals laptop, toegangs-key, leaseauto en inwerktrajecten. Net zo waardevol is inzicht in de vertrekreden. Immers 86% van de nieuwe medewerkers besluit binnen zes maanden bij een bedrijf te blijven of te vertrekken.