Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Enabling the ultimate matchmaking

User Experience

Uw klant eist steeds meer transparantie, garanties en snelheid. De kandidaat wordt mondiger en wil een ‘klik’ met de organisatie die hem vertegenwoordigd. Daarnaast wordt de competitie steeds sterker. Dit betekent dat uw medewerkers het succes van u als intermediair bepalen.

Succes betekent dat uw organisatie snel en professioneel een match weet te maken tussen de kandidaat of professional en de vacature bij uw klant. Een complex proces met veel informatie, maar ook de menselijke kant speelt een belangrijke rol. Kandidaat en klant, beide eisen een ultimate experience. Focus dus op uw medewerkers en maak ze productief.

Basis van het succes is een systeem waar uw organisatie op kan vertrouwen. Het cement voor een hoge productiviteit, goede onderlinge samenwerking en inzicht. Op iedere moment, vanuit iedere locatie, op ieder device en in de taal van de gebruiker. Dit kan alleen indien alle processen worden bestuurd vanuit één systeem. Van e-mail tot het plaatsen van vacatures. En alles van kandidaten tot en met uw klanten. Ondersteunt door heldere (management) dashboards.

Control Tower

Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van kandidaten, professionals en uw klanten is het belangrijk dat uw medewerkers met de juiste instrumenten worden uitgerust. Basis van het succes is één systeem waar uw organisatie op kan vertrouwen. Wij noemen dat de “Control Tower” Dit is waar alle informatie bijeenkomt en waar de recruiter wordt ondersteund in het vinden van de juiste kandidaat, het betrekken van de opdrachtgever of hiring manager en het maken van de juiste keuzes middels real-time besturingsinformatie. Een modern systeem dat gebaseerd is op verschillende technologieën die naadloos samenwerken en alle stakeholders laat bijeen brengt.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met:

Vraag een demo aan

Overtuig uzelf en vraag een gratis demo aan bij u op locatie.

×
De juiste instrumenten

Maak kennis met de oplossingen van Carerix voor een optimale gebruikerservaring.