Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Drive, control and conversion

Proces optimalisatie

Naast uitgebreide instrumenten om uw medewerkers productief te maken is Carerix gebouwd rond flexibel in te richten workflows die helpen structuur, snelheid en daarmee controle en focus op uw business te krijgen. Logische ondersteuning in soms complexe processen dragen significant bij aan een beter (bedrijfs)resultaat. Mede door inzet van de vele uitgebreide rapportages en dashboards waarmee Carerix standaard is uitgerust.

Door real-time (management)inzicht in alle fases, worden organisaties geholpen de juiste beslissingen op de juiste momenten te nemen. Basis van het succes is één systeem waar uw organisatie op kan vertrouwen. Het cement voor een hoge productiviteit, goede onderlinge samenwerking en inzicht. Op iedere moment, vanuit iedere locatie, op ieder device en in de taal van de gebruiker.

CRM, Project & Urenadministratie en ATS in één systeem

Carerix ondersteunt vanuit de kern de processen rond CRM, Project, Uren administratie, facturatie en de ATS processen. Alles vanuit één systeem en met slimme integraties. Eerder verzamelde informatie wordt continue gebruikt om de gebruiker te ondersteunen in de volgende stap naar succes.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met:

Vraag een demo aan

Overtuig uzelf en vraag een gratis demo aan bij u op locatie.

×
De juiste instrumenten

Maak kennis met de oplossingen van Carerix voor een optimale gebruikerservaring.