Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Uitganspunten waarop u kan bouwen

Enterprise readiness

U verwacht van een systeem dat het gebouwd is op de juiste fundamenten en dat het klaar is om uw specifieke wensen te kunnen ondersteunen. Nu en in de toekomst. U wilt zich geen zorgen maken om zaken zoals veiligheid, wetgeving, schaalbaarheid, internationalisatie, integraties en technologie. U wilt zicht focussen op uw business en ontzorgt worden door één systeem.

State of the art

De veiligheid van uw data wordt gewaarbord door Carerix. Naast inzet van moderne hosting centers bij KPN en Disaster Recovery in de Amazon cloud biedt Carerix duurzame garanties dat uw applicatie voor u beschikbaar is. Ook additionele gebruikers beveiliging wordt geboden door bijvoorbeeld Token Based Access, waardoor u bepaalt welke beveiligingsniveau van toepassing is op uw kantoor, onderweg of thuis bij uw werknemer.

Ook is Carerix compliant met de laatste wetgeving rond de Wet Bescherming Persoonsgegevens en volgen we de Europese richtlijn rond de “General Data Protection Regulation, GDPR”.

In de ontwikkeling van de Carerix software worden open architectuur standaarden gebruikt gebaseerd op JAVA. Ook de uitgebreide open API geeft veel flexibiliteit om externe systemen te integreren met Carerix

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met:

Vraag een demo aan

Overtuig uzelf en vraag een gratis demo aan bij u op locatie.

×