Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Van klant en leverancier naar partners

Customer Experience

Uw klant wil steeds meer inzicht en grip op werving & selectie en detacheringsprocessen in de eigen organisatie maar vooral ook bij de intermediair. Dit vergt een andere samenwerking tussen partijen als voorheen.

Processen dienen transparant, voorspelbaar en vanuit de klant gezien, outsourcebaar te zijn zodat uw klant optimaal ontzorgt kan worden. Uiteraard ondersteund door moderne instrumenten die samenwerken eenvoudig, inzichtelijk en transparant maken en flexibel in te richten zijn op de klant specifieke situatie

Ontzorgen, met resultaten als uitgangspunt

Het werven, selecteren en inzetten van professionals is voor uw klant essentieel om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. U als intermediair helpt hierbij omdat zoeken en vinden van talenten, het detacheren van professionals een specialisme is dat niet altijd even sterk aanwezig is bij uw klanten. Hierbij  zijn de samenwerkingsmodellen tussen klant en leverancier aan het veranderen. RPO, brokering, ontwikkelen van talentpools, cross border recruitment, in combinatie met transparante processen gedreven door KPI’s zoals Time-to-Hire en Quality-to-Hire, zijn ontwikkelingen die duiden op een verdere samenwerking en professionalisering van de relatie tussen klant en intermediair. Door inzet van de juiste instrumenten die horen bij de fase van uw relatie met uw klant, bent u in staat uw klant over een langere tijd aan u te binden. Dit betekent real-time, up-to-date informatie uitwisseling tussen u en uw klant door inzet van verschillende technologieën beheert vanuit 1 systeem. Dit is de experience die uw klant  verwacht van u.

Lastig? Met een integrale oplossing zoals Carerix wordt uw klant ontzorgd en werkt u maximaal samen met uw klant, waarbij u zich kunt focussen op het vinden van de juiste kandidaten en professionals voor uw klant.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met:

Vraag een demo aan

Overtuig uzelf en vraag een gratis demo aan bij u op locatie.

×
De juiste instrumenten

Maak kennis met de oplossingen van Carerix voor een optimale klantbeleving.