Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Vinden, Verleiden en Boeien van talent

Candidate Experience

Een goede Candidate Experience bepaalt of u kandidaten kunt verleiden om te reageren, te binden omdat ze uw organisatie willen leren kennen en te boeien om ze te laten terugkomen. Dit betekent dat u in heel uw benadering zowel digitaal, maar ook in het directe contact de Candidate Experience moet borgen in uw organisatie.

De digitale wereld speelt hierin een belangrijke rol en de kandidaat is veeleisend en verwacht een vloeiende behandeling, zowel mobiel, als op de tablet of desktop. Hij of zij wil direct toegang tot relevante informatie en mogelijkheden om snel te kunnen reageren.

Vinden, Verleiden en Boeien

Door te luisteren naar uw kandidaat en te zorgen dat u de juiste instrumenten inzet die horen bij de fase van uw relatie met de kandidaat/freelancer, bent u in staat uw kandidaten over een langere tijd aan u te binden. Dit betekent niet alleen inzet van kwalitatief goede informatie over verschillende technische kanalen, zoals bijvoorbeeld telefoon apps, (vacature)sites, video, telefonie, social media, maar ook dat al deze technologieën naadloos met elkaar samenwerken. Zodat ze elkaar versterken en uw organisatie proactief wordt geïnformeerd dat actie noodzakelijk is. En alles precies op het goede moment. Dit is de experience die uw kandidaat verwacht van u.

Lastig? Met een integrale oplossing zoals Carerix wordt u ontzorgd zodat u zich bezig kunt houden met verleiden, binden en boeien van uw kandidaten.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met:

Meer informatie over dit product
×
De juiste instrumenten

Maak kennis met de oplossingen van Carerix voor een optimale kandidaatbeleving.