Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
meer dan 650 klanten

Software voor uitzendbureaus

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Zoekt u een gespecialiseerde leverancier van software voor uitzendbureaus? Dan bent u bij Carerix aan het juiste adres. Op basis van onze ruime kennis en ervaring hebben wij diverse softwarepakketten weten te ontwikkelen die allen een specifieke behoefte van een recruiter, intercedent of detacheerder kunnen vervullen. Bovendien zijn onze softwarepakketten aan te vullen met diverse soorten modules.

Software voor uitzendbureaus: meer dan 650 klanten

Carerix is vandaag de dag meer dan 650 klanten van dienst. Meer dan 10.000 medewerkers in de detachering en recruitment maken gebruik van onze softwareoplossingen, zowel in Nederland als daarbuiten. Onze software voor uitzendbureaus is bedoeld om uw recruitment activiteiten te optimaliseren en uit te breiden, waardoor je sneller de juiste kandidaten vindt?. Bovendien vervullen wij graag de specifieke behoeftes van onze klanten en dat doen wij door hen een softwarepakket aan te bieden die exact het proces optimaliseert dat zij willen verbeteren.

Met onze Detachering editie kunt u uw werkproces ten aanzien van werven, selecteren en plaatsen sneller, efficiënter en continu laten verlopen.

Voor het creëren van een optimale candidate experience in het recruitmentproces van de nieuwe medewerkers kiest u voor de Corporate editie. Startende recruiters doen er goed aan om onze Starters editie aan te schaffen.

Al onze edities zijn overigens ook nog uit te breiden met verschillende aanvullende modules. Hiermee kunt u zich onderscheiden van andere uitzendbureaus en recruiters. Heeft u vragen over ons software voor uitzendbureaus of over onze aanvullende modules? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?