Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Aangepast aan uw specifieke behoeftes met aanvullende modules

Software voor uitzendbureau

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Neem contact op met Carerix wanneer u op zoek bent naar een leverancier en ontwikkelaar van software voor het optimaliseren van werkzaamheden binnen uw uitzendbureau. Sinds 2003 leveren wij al diverse soorten softwarepakketten die detacheerders, recruiters en intercedenten betere inzichten geven in nieuwe talenten en dus ook in nieuwe kandidaten. Op dit moment maken dagelijks maar liefst 10.000 mensen uit 17 landen gebruik van onze software. Misschien bent u de volgende gebruiker.

Software voor uitzendbureaus, aangepast aan uw specifieke behoeftes

Recruitmentbureaus zijn niet allemaal hetzelfde en daar is Carerix zich bewust van. Daarom hebben wij diverse edities van onze online software oplossingen ontwikkeld, zodat wij voor iedere specifieke bedrijfssituatie of -wens van een uitzendbureau passende software kunnen bieden. Wilt u de screening, sollicitatiegesprekken en -afhandeling sneller laten verlopen en een optimale candidate experience in het recruitmentproces van de nieuwe medewerkers creëren? Dan is onze Corporate editie een zeer geschikte oplossing. Bent u pas begonnen met het uitvoeren van recruitment activiteiten? Dan moet u misschien eens aan onze Starters editie denken? Ook bieden wij een editie voor detachering en werving en selectie aan.

Scala van aanvullende modules beschikbaar

Carerix is continu op zoek naar verbetering en combineert daarom voortdurend innovatieve technologieën en netwerken van derden met haar eigen software voor het optimaliseren van processen binnen een uitzendbureau. Zo ontstaan er unieke mogelijkheden, aangeboden in modules, waarmee recruiters hun processen verder kunnen uitbreiden en optimaliseren. Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze modules. Heeft u vragen over een module in het bijzonder? Bel dan gerust even naar +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?