Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Waarborging van het kennisniveau van gebruikers en beheerders

Online consultancy, video instructies en webinars

Kennisoverdracht, kenniswaarborging en kennisdeling staan hoog in het vaandel bij Carerix. Om het kennisniveau van zowel de gebruikers als de beheerders van Carerix te waarborgen, bieden wij de optie tot online informatie overdracht, via onze online consultancy sessies, instructievideo’s, en de mogelijkheid tot inschrijving voor gratis webinars naar keuze.

Online consultancy sessies

Heeft u behoefte aan extra hulp bij het gebruik van Carerix, of misschien bij het inrichten of stroomlijnen van de processen in uw systeem? En wilt u daarbij zelf kunnen bepalen wanneer en vanaf uw eigen werkplek? Maak dan gebruik van onze nieuwe service: Online Consultancy.

Tijdens dit uur wordt u door middel van een webinar sessie, advies en consultancy gegeven over de mogelijkheden van uw Carerix systeem. Er zijn aparte consultancy sessies voor Beheerders en Gebruikers.

Instructievideo’s

Kennis staat hoog in het vaandel bij Carerix. Daarom bieden we nu, naast onze gratis webinars, ook video’s aan met korte instructies, tips en tricks. Binnen enkele minuten krijgt u inzicht in een van de functionaliteiten van Carerix.

Mist u een onderwerp waar u een video over zou willen zien? Laat dan een bericht achter! Dan gaan wij kijken of we u kunnen helpen. Dit kan een instructiefilmpje zijn, een nieuw soort webinar, of wellicht een consultancymoment. We horen het graag.

Webinar agenda

Op dit moment zijn er geen Webinars gepland.

Terugkijken Webinars