Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Trainingen op maat én op locatie

Maatwerk/Incompany

Carerix biedt een trainingslocatie en reguliere trainingen aan op het hoofdkantoor in Rotterdam, maar als u behoefte heeft aan een training die toegespitst is op de wensen en werkprocessen van uw eigen organisatie, dan bieden we ook trainingen aan (bij u) op locatie.

Incompany trainingen

Deze worden gegeven op een locatie naar uw keuze. Van te voren geeft u aan welke onderwerpen voor u en uw (mede) cursisten extra aandacht behoeven. Aan deze onderwerpen wordt dan tijdens de training extra aandacht geschonken. Indien gewenst, wordt de training in uw eigen Carerix applicatie verzorgd, en niet in onze trainingapplicatie, zodat de werkomgeving herkenbaar is voor de cursisten.

Maatwerk trainingen

Deze worden gegeven op een locatie naar uw keuze (bijvoorbeeld bij u op kantoor), maar kunnen ook in Rotterdam plaatsvinden. De trainingsruimte wordt dan voor u en uw (mede) cursisten gereserveerd en het trainingsprogramma wordt aangepast aan uw eigen wensen. Indien gewenst, wordt de training in uw eigen Carerix applicatie verzorgd, en niet in onze trainingsapplicatie, zodat de werkomgeving herkenbaar is voor de cursisten.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met: