Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Leer binnen één dag alle basisfunctionaliteiten

Gebruikerstraining

Goed opgeleid zijn betekent dat u een maximaal rendement uit uw Carerix systeem haalt. Door het volgen van de Carerix Gebruikerstrainingen bent u op de hoogte van alle features en mogelijkheden! Aan het einde van de trainingsdagen ontvangt u een certificaat.

Introductie Gebruik Carerix

Tijdens de training Introductie Carerix Gebruik leert u binnen één dag door de basisfunctionaliteiten onder de knie te krijgen al uw commerciële en recruitment activiteiten met één systeem te organiseren en uit te voeren. Verder zal er geoefend worden met praktijkcasussen zodat u direct aan de slag kunt. De trainingsdag wordt afgesloten met een eindcasus. Let op: Deze training is bedoeld voor Key-users en onervaren gebruikers die gebruik maken van de Corporate, Recruitment of Staffing editie van Carerix.

Optimaal Gebruik Carerix

Het is onuitvoerbaar de vele mogelijkheden van Carerix tijdens de introductie training onder de knie te krijgen. De training Optimaal Gebruik met Carerix voor de gebruiker en beheerder leert u specialist te worden in het werken met Carerix zodat u nog beter uw relaties aan u kunt binden.Tijdens deze training wordt er een verdiepingsslag gemaakt in het werken met Carerix. Functionaliteiten die tijdens de Introductie Training niet zijn behandeld, worden nu getraind. Er wordt veel geoefend met praktijkcasussen en u kunt voorafgaand aan de training zelf vragen insturen.