Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Effectief uw eigen systeem inrichten

Beheerderstraining

De Carerix beheerderstrainingen leren u om zelfstandig uw bedrijfsprocessen in Carerix te integreren en aan te passen, zodat u het systeem zelf kunt aanpassen op uw eigen wensen en unieke werkprocessen. Aan het einde van de trainingsdagen ontvangt u een certificaat.

Introductie Carerix Beheer

Voor u als nieuwe beheerder is het belangrijk dat uw Carerix inricht en configureert volgens uw eigen werkprocessen. De training geeft u handvatten en ideeën over de inrichting van uw werkprocessen, maar ook de daadwerkelijke handelingen om uw systeem effectief in te kunnen richten. U gaat direct aan de slag in uw eigen werkomgeving. Zo kunt u direct vragen stellen als u ergens tegen aan loopt. Daarnaast is uw systeem al voor een groot deel ingericht. U kunt de volgende dag als beheerder meteen aan de slag! Let op: Deze training is bestemd voor iedere onervaren beheerder van Carerix. Voordat u zich aanmeldt voor deze training adviseren wij eerst de training Introductie Carerix Gebruik te volgen.

Optimaal Beheer Carerix

Tijdens deze training wordt er een verdiepingsslag gemaakt in het beheren van Carerix. Functionaliteiten die tijdens de training Introductie Carerix Beheer niet zijn behandeld, worden nu getraind. Voorafgaand aan de training kunt u zelf vragen insturen die tijdens de training worden behandeld.