Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Samenwerken met experts

Consultancy & Project Management

Onze ervaren consultants en project managers bezitten diepgaande kennis over de vele mogelijkheden die Carerix biedt en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste features van ons systeem.

Project Management

Onze Project Managers vormen het centrale aanspreekpunt gedurende het gehele implementatie- of maatwerktraject en helpen u graag bij de projectleiding t.a.v. planning, budgetbewaking, coördinatie en uitvoering van de juiste werkzaamheden, gebaseerd op de veelgebruikte PRINCE2 methodiek. De scope van het project wordt voor u vastgelegd in het initiatiedocument of projectplan.

Business Consultancy

Graag adviseren onze Business Consultants u gebaseerd op best practices bij het inrichten van uw Carerix applicatie. Samen met u inventariseren, vertalen en optimaliseren zij uw werkprocessen en kunnen assisteren bij het vergroten van het interne draagvlak voor Carerix binnen uw organisatie om voor meer commerciële slagkracht te zorgen met minder administratieve handelingen.

Functionele Consultancy

Onze Functionele Consultants kunnen u assisteren bij de implementatie van de standaard oplossingen van de Carerix. Zij ondersteunen u bij de configuratie van het Carerix systeem, zoals het inrichten van tabellen, rollen & rechten, gebruikers en vestigingen. Bovendien kunnen zij u helen bij het installeren van standaard e-mail- en documentsjablonen, het inrichten van triggers en standaard rapportages voor een optimale ondersteuning van uw werkprocessen.

Belangstelling voor één van onze specialisten? Vraag meer informatie aan via projects@carerix.com. Ook kunt u altijd uw specifieke wensen bespreken met een van onze consultants.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met: