Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Zet het systeem naar uw hand

Migraties, Integraties & Maatwerk

Carerix Projects is sterk verbonden met de levering van onze producten. Effectieve recruitment vraagt namelijk vaak meer dan alleen een web-based software applicatie. Wij hechten groot belang aan een maximale ondersteuning van onze klanten en bieden u daarom een totaaloplossing inclusief alle diensten en maatwerkoplossingen om de implementatie en het gebruik van Carerix tot een succes te maken.

Template Development

Onze front-end developers ondersteunen u graag bij het op maat maken van onze standaard templates zoals rapportages, document sjablonen, email sjablonen, nieuwsbrief templates, job alerts, mailings en dashboards (zie bibliotheek) aan uw specifieke wensen en behoeftes. Zij vertalen uw template-wensen naar maatwerkoplossingen binnen uw Carerix systeem. Naast het inventariseren van de mogelijkheden en het in kaart brengen van de concrete specificaties, ontwikkelen en implementeren zij de gewenste templates in uw applicatie.

Technische Consultancy

Onze technisch consultants ondersteunen u bij alle technische zaken rond de implementatie, aanvullend maatwerk en het gebruik van Carerix. Zij ondersteunen u bij het (technisch) configureren van het Carerix systeem, zoals het importeren van informatie, het exporteren van gegevens, koppelingen met externe systemen en het aanpassen van standaard templates en dashboards.

Web Consultancy

Wenst u een Recruitment website waarop u direct uw vacatures vanuit uw database kunt publiceren en uw kandidaten overzichtelijk vacatures op kunnen vinden en hier direct op kunnen solliciteren? Onze web consultant verzorgd graag één van onze standaard WordPress templates, een luxe SrSx website voor u in uw eigen huisstijl of organiseert technische ondersteuning aan uw eigen webbouwer. Verder richt onze web consultant graag één van onze Carerix Portals voor u in en levert deze telefonisch aan u op.

Belangstelling voor één van onze specialisten? Vraag meer informatie aan via projects@carerix.com! Ook kunt u altijd uw specifieke wensen bespreken met een van onze consultants.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met: