Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Een goede start is het halve werk

Projecten

Carerix Projects helpt u concreet te maken hoe de implementatie of uitbreiding van uw Carerix omgeving het beste gerealiseerd kan worden. Dagelijks ondersteunt ons Projects team onze klanten bij het optimaliseren van processen en bij maatwerkverzoeken. We leren van de best practices en nemen deze mee naar nieuwe opdrachten. Samen brengen we processen en wensen in kaart, zodat wij u het best mogelijke advies en plan van aanpak kunnen bieden.

Onze ervaren project managers, consultants en front-end developers kunnen u in elke fase van een traject de gewenste ondersteuning bieden. Zowel tijdens de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de Carerix applicatie en de gekoppelde producten. Carerix Projects werkt hierin nauw samen met haar nationale en internationale partners, om de beste mogelijke dienstverlening aan u te kunnen waarborgen.

Expertise

Ons Projects team kan zowel inhoudelijk als ook technisch met u meedenken en u hierin adviseren.
Onze ervaren consultants bezitten diepgaande kennis over de vele mogelijkheden die Carerix biedt en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste features van ons systeem. Hierdoor zijn ze in staat met u mee te denken en de voor u best passende oplossing aan te dragen.

Onze technische consultants en front-end developers houden wel van een uitdaging! Naast datamigraties en maatwerk templates denken zij graag met u mee bij maatwerk integraties met derde partijen en andere technische uitdagingen, om u zo goed mogelijk de assisteren bij het automatiseren van uw processen.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met: