Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Innovatieve technologieën
voor iedere doelgroep een speciale editie

Recruitment softwarepakket

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Wilt u de processen binnen uw recruitmentbureau optimaliseren en bent u daarom op zoek naar een geschikt softwarepakket? Contact opnemen met Carerix is dan een goed idee. Wij hebben namelijk diverse softwarepakketten ontwikkeld die het gehele proces van kandidaten bemiddeling ondersteunen. Hiermee krijgt u beter inzicht in profielen van nieuwe talenten, wat natuurlijk leidt tot betere kandidaten.

Recruitment softwarepakket: voor iedere doelgroep een speciale editie

Carerix werd in 2003 opgericht met als doel CRM en ATS systemen voor personeelsintermediairs te leveren. Inmiddels maken dagelijks 10.000 mensen verspreid over 17 landen gebruik van onze slimme online oplossingen. Wij beseffen ons dat ieder recruitmentbureau andere behoeftes heeft en daarom hebben wij verschillende edities ontwikkeld. Zo kunnen wij iedereen die actief is in de recruitment een geschikt softwarepakket aanbieden. Is uw onderneming een startende recruitment organisatie? Dan is onze Starters editie zeer geschikt. Wilt u vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee uw werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Misschien moet u eens onze Werving en Selectie editie overwegen. Ook hebben wij een Detachering en Corporate editie aan te bieden.

Innovatieve technologieën combineren

Carerix combineert voortdurend innovatieve technologieën en netwerken van derden met het recruitment softwarepakket dat wij aanbieden. Dit resulteert in een scala van losse modules die een aanvulling vormen voor uw recruitment softwarepakket. Hiermee kunt u recruitment activiteiten verder optimaliseren en uitbreiden. Heeft u vragen over het recruitment softwarepakket dat wij u kunnen aanbieden? In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij u een helder advies en oplossing gericht op de beste “Candidate- en User experience”. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?