Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
meer dan 10.000 gebruikers

Recruitment software vergelijken

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Bent u al enige tijd recruitment software aan het vergelijken, maar heeft u de beste aanbieder van dit type software nog niet gevonden? Neem dan eens contact op met Carerix. Wij beschikken over ruime kennis over en ervaring met CRM en ATS systemen voor personeelsintermediairs. Omdat wij beseffen dat niet ieder uitzendbureau en iedere recruiter hetzelfde is, passen wij onze softwareoplossing aan de behoeftes van onze klant aan. Uw processen optimaliseren is immers onze doelstelling.

Recruitment software vergelijken: Carerix meer dan 10.000 gebruikers

Wanneer u recruitment software gaat vergelijken, dan is het goed om te weten dat de software die Carerix heeft ontwikkeld maar liefst 10.000 gebruikers per dag heeft. Onze gebruikers bevinden zich bovendien niet alleen in Nederland, maar ook in vele landen daarbuiten. Vandaag de dag is Carerix meer dan 650 klanten van dienst. Waarom u voor het recruitment software van Carerix zou moeten kiezen?

  • Omdat u bij ons een softwareoplossing ontvangt die volledig aan de behoefte van uw bedrijf voldoet. Bent u een startende recruiter? Dan is onze Starters editie uiterst geschikt.
  • Wilt u alle procedures in één oogopslag in beeld en zicht houden op alle commerciële activiteiten binnen uw organisatie? Overweeg dan onze Werving en Selectie editie eens.
  • Heeft u behoefte aan één systeem van waaruit u kunt werven, selecteren en uw plaatsingen beheren binnen een aanzienlijk kortere tijd? Overweeg dan onze Detachering editie eens.
  • Daarnaast bieden wij ook een Corporate editie aan. Om u als recruiter te onderscheiden, is het misschien ook goed om eens naar ons aanbod aan aanvullende modules te kijken.

Carerix heeft een groot aantal modules te bieden die als aanvulling dienen op uw recruitment software; diverse modules vergelijken kan geen kwaad. Heeft u vragen over onze softwarepakketten of over een specifieke module? Aarzel niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?