Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Vergelijkbaar DNA van Carerix en de Partner

Carerix Partnerprogramma

Met de verschillende Carerix Partners werkt Carerix in diverse vormen en op verschillende niveaus samen. Het Carerix Partnerprogramma heeft als doel deze samenwerkingsvormen te structureren en te optimaliseren om te komen tot een Ecosysteem met de Carerix Software als middelpunt.

Bent u geïnteresseerd om Carerix Partner te worden, neemt u dan contact op de onze Partner Manager.

Carerix Partnertypes

Carerix Partnertypes worden onderscheiden op basis van op de Technische of de Commerciële samenwerking met Carerix of de combinatie hiervan (Allround). De Technische Partnertypes kenmerken zich door het leveren van technische ondersteuning dan wel software door de Carerix Partners om het gebruik van de Carerix Software te optimaliseren. De Commerciële Partnertypes kenmerken zich door het ondersteunen van Carerix bij het identificeren van prospects / klanten voor de Carerix Software, de verkoop ervan, en eventueel het leveren van service en support.

Op dit moment zijn er 6 verschillende Carerix Partnertypes, namelijk:

Partnerprogramma-NL

Carerix Partnerstatus

De Carerix Partnerstatus is gebaseerd op de intensiteit van de samenwerking en de ervaring van de Carerix Partner met de Carerix Software. Tevens bepaalt deze ook de mate en de wijze van de ondersteuning door Carerix en de (gezamenlijke) externe communicatie:


Registered Partner 2016Registered Partner

Een Carerix Partner krijgt deze status op het moment dat we minimaal 1 gezamenlijke klant hebben. Een verzoek hiertoe kunt u bij de Carerix Partner Manager indienen.

 

 

Certified Partner 2016Certified Partner
Een Carerix krijgt de status als deze voldoet aan de gestelde kwalificaties op het gebied van aantal gezamenlijke klanten, de duur van Carerix Partnership en de vereiste geldige Carerix certificaten.

 


Experienced Partner 2016Experienced Partner

Een Carerix krijgt de status als deze voldoet aan de gestelde kwalificaties op het gebied van aantal gezamenlijke klanten, de duur van Carerix Partnership en de vereiste geldige Carerix certificaten.

Vraag een demo aan

Overtuig uzelf en vraag een gratis demo aan bij u op locatie.

×