Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Maak onderscheid met behulp van Carerix modules

ICT werving en selectiebureau

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Bent u op zoek naar een ICT pakket dat de processen en activiteiten binnen uw werving- en selectiebureau kan optimaliseren? Dan is Carerix de juiste partner waarbij u moet aankloppen. Al aan meer dan 650 klanten hebben wij onze slimme softwareoplossingen geleverd, wat voor hen geresulteerd heeft in een geoptimaliseerde workflow. Sneller de juiste kandidaten vinden is het uiteindelijke resultaat.

Carerix: de beste ICT voor uw werving en selectiebureau

Carerix biedt de beste ICT voor uw werving en selectiebureau. Onze software wordt inmiddels gebruikt in maar liefst 17 landen en door 10.000 gebruikers. Omdat wij bij Carerix ons beseffen dat iedere recruiter en iedere organisatie anders is, bieden wij diverse soorten softwarepakketten aan die allemaal een andere behoefte vervullen. Kies voor onze Detachering editie als u vanuit één systeem wilt werven, selecteren en plaatsen en voor onze Starters editie als u onlangs begonnen bent met het uitvoeren van recruitmentactiviteiten. In één oogopslag alle processen en commerciële activiteiten in beeld krijgen doet u met onze Werving en Selectie editie, terwijl u met onze Corporate editie screenings, sollicitatiegesprekken en -afhandelingen sneller kunt laten verlopen.

Met modules het onderscheid maken

Wilt u zich onderscheiden van andere recruitmentbureaus.  Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan modules waarmee u uw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?