Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Online software voor de ondersteuning van uw detachering

E-recruiting systeem

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Bent u op zoek naar een leverancier van een degelijk e-recruiting systeem die u ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe talenten? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar Carerix. Wij leveren CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs. Ons bedrijf werd in 2003 opgericht en bedient momenteel dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen. Misschien bent u de volgende die gebruikmaakt van ons e-recruiting systeem.

E-recruiting systeem ter ondersteuning van detachering

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise weten wij een modern cloud based platform aan te bieden dat het gehele proces van CRM, werving en selectie en detachering ondersteunt. Carerix ondersteunt met haar e-recruitment systeem alle devices, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke bedrijfssituatie en -wensen van de klant. Daarom bieden wij diverse edities aan, die elk geschikt zijn voor een specifiek doeleinde. Zo is de Starter editie uiterst geschikt voor startende recruitment activiteiten, terwijl u met de Werving en Selectie editie in één oogopslag alle procedures in beeld krijgt. De Detachering editie is dan weer uiterst geschikt voor het werven, selecteren en plaatsen vanuit één systeem.

Informatie over de verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden van een e-recruiting zijn zeer uitgebreid. Al onze edities zijn namelijk ook nog uit te breiden met losse modules. Bent u nieuwsgierig naar onze e-recruitmentsystemen? Vraag dan gerust eens een gratis demo aan via onze website. Heeft u vragen over onze systemen en zou u deze graag telefonisch willen stellen? Bel dan +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?