Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Uitgebreide mogelijkheden voor de ondersteuning van uw detachering

CRM software detacheringsbureau

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Bent u op zoek naar een leverancier van CRM software voor een vlotter verloop van werkzaamheden binnen uw detacheringsbureau? Neem dan eens contact op met Carerix. Wij leveren sinds de oprichting van ons bedrijf in 2003 diverse soorten CRM en ATS software systemen die detacheringsbureaus ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe talenten. Momenteel maken meer dan 10.000 mensen in 17 landen gebruik van onze systemen.

CRM software dat aansluit bij de behoefte van uw detacheringsbureau

Carerix heeft een modern cloud based platform ontwikkeld dat het gehele proces van CRM, werving en selectie en detachering ondersteunt. De CRM software dat wij aan uw detacheringsbureau kunnen bieden, ondersteunt alle devices vanuit één systeem. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke wensen en situatie van uw bedrijf. U vindt in ons aanbod diverse soorten systemen die allemaal aan een specifieke behoefte voldoen. Wilt u in één oogopslag alle procedures en commerciële activiteiten binnen uw organisatie in beeld krijgen? Dan is de Werving en Selectie editie iets voor u. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is mogelijk met de Detachering editie. Een optimale candidate experience in het recruitmentproces creëert u met de Corporate editie.

Meer weten over de verschillende edities

Wilt u meer weten over de verschillende edities die Carerix ten aanzien van CRM software voor uw detacheringsbureau biedt? Uw processen en workflows zijn uniek. In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij u een helder advies en oplossing gericht op de beste “Candidate- en User experience”. Telefonisch contact opnemen doet u via het nummer +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?