Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Flexibele Cloud based software

Cloud oplossing detachering

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

Neem contact op met Carerix wanneer u een cloud oplossing zoekt voor detachering. Wij bieden flexibele cloud based software voor CRM, recruitment en detachering aan, aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. Momenteel maken elke dag 10.000 mensen verdeeld over 17 landen gebruik van onze software oplossingen. Ontdek de voordelen van onze softwaresystemen en vraag vandaag nog een demo aan.

Cloud oplossing detachering: flexibele cloud based software

Betere inzichten bieden aan recruiters, intercedenten en detacheerders, dat is het doel van de cloud oplossing voor detachering die Carerix ontwikkeld heeft. Onze oplossing is een flexibele cloud based software, die aan te passen is aan de behoefte van onze klanten. Zo hebben wij diverse edities te bieden, te weten een Starters editie, Werving en Selectie editie, Detachering editie en Corporate editie. Naast deze softwarepakketten bieden wij ook diverse modules aan, waarmee een softwarepakket uit te breiden is. Hiermee kunt u uw recruitment activiteiten verder optimaliseren en zich onderscheiden in de markt. Enkele voorbeelden van onze aanvullende modules zijn CxLinkedInBrowser, CxSearch! en CxDigitalSigning.

Gratis demo aanvragen

Denkt u dat een cloud oplossing voor detachering van Carerix u zou kunnen helpen bij het optimaliseren van uw werkzaamheden? Vraag dan nu vrijblijvend een demo aan via het aanvraagformulier op onze website. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?