Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking

Case study | Digitale transformatie: dé uitdaging voor HR-dienstverleners


De wereldwijde economie gaat door een digitale transformatie. Gedreven door een golf van baanbrekende technologieën verandert de manier waarop we communiceren, consumeren, en ook solliciteren op een ingrijpende manier. HR-dienstverleners merken dat het moeilijker is om net datgene dat de kandidaat en klant in hun dagelijkse leven online en mobile verwachten, te matchen. Hoogtijd dus voor HR-dienstverleners om op de digitale kar te springen.

In deze case study lees je hoe t-groep, de vijfde grootste HR-dienstverlener in de Benelux, onlangs een indrukwekkende sprong vooruit maakte door zowel de backoffice als de frontoffice tegelijkertijd aan te pakken, en dat in 6 maanden tijd. Het was een mooie uitdaging voor het bedrijf én voor HRlinkIT dat het hele proces begeleidde. HRlinkIT is de Belgische partner van Carerix die organisaties ondersteunt bij de implementatie, koppelingen, integratie en het beheer van Talent Acquisitie oplossingen.

Publicatiedatum: 25 juli 2018
Wil je een demo of heb je een vraag?
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Carerix en Recruitment? Schrijf je dan in voor de Carerix nieuwsbrief.

×
Nieuws van Carerix