Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Wij willen u de beste
uitzendsoftware bieden.

Beste uitzendsoftware

  • Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
  • Deskundige implementatie & ondersteuning
  • Uitgebreid aanbod aan modules

De beste uitzendsoftware, dat vindt u bij Carerix. Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van online oplossingen voor recruitmentprocessen kunnen wij uw uitzendbureau de beste uitzendsoftware bieden. Vandaag de dag maken 10.000 mensen verspreid over 17 landen gebruik van de softwarepakketten die wij hebben ontwikkeld. Ontdek de voordelen die onze software uw bedrijf kan bieden en vul vandaag nog het aanvraagformulier voor een gratis demo in.

U de beste uitzendsoftware bieden is ons doel

Carerix doet er alles aan om u de beste uitzendsoftware te bieden. Daarom zijn wij ook continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Naast dat wij diverse soorten softwarepakketten te bieden hebben, kunnen onze klanten ook diverse modules aanschaffen. Enerzijds kunnen zij hiermee hun activiteiten verder optimaliseren, anderzijds onderscheiden zij zich daarmee van andere recruiters, detacheerders en intercedenten. In alle gevallen leidt het gebruik van onze software tot betere inzichten in de profielen van talenten en dus tot een vlottere selectie van de beste kandidaten.

Diverse edities

Besluit u om de beste uitzendsoftware bij Carerix aan te schaffen? Dan heeft u de keuze uit diverse edities: de Starters editie, Werving en Selectie editie, Detachering editie en Corporate editie. Op onze website vindt u per editie een uitgebreide beschrijving. Heeft u nadien nog vragen over een bepaalde editie of vraagt u zich af welke editie het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan gerust even contact op met één van onze medewerkers, via het nummer +31(0)85 743 04 50.

Wil je een demo of heb je een vraag?