Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix - Enables the ultimate matchmaking
Vacatures van Carerix

Werken bij Carerix

Wil je werken voor een van de beste werkegevers van Nederland op het vlak van HR Software? Dan is werken bij Carerix een uitstekende keuze. Carerix is in december 2017 uitgeroepen door het vakblad “Management Team” tot ‘Beste bedrijven in HR Software’. Management Team beoordeelt elk jaar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in 58 verschillende vakgebieden. Lees meer over de ‘Beste bedrijven in HR Software

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken maar is er momenteel geen vacature beschikbaar of zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@carerix.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Carerix en Recruitment? Schrijf je dan in voor de Carerix nieuwsbrief.

×